Mijn verhaal

Over mij

Vrijer&Rijker leven

Samen onderweg naar een Vrijer&Rijker leven. Persoonlijk en enthousiast, een blog vol inspirerende tips en verhalen!
Samen onderweg naar een Vrijer&Rijker leven.
Persoonlijk en enthousiast, een blog vol inspirerende tips en verhalen!

Over mij

 

Mijn missieDe wereld laten zien dat je geen financieel expert hoeft te zijn om financiële vrijheid na te streven!

Wat ik leuk vind om te doenGenieten van mijn gezin & de wereld om mij heen. Mijn impulsen achterna gaan, uit mijn comfortzone stappen en groeien als mens. Ik hou van nieuwe dingen ontdekken,van lezen én van schrijven!

Een VRIJER leven.

Als moeder van twee kinderen, een partner, een baan in de zorg en een rijk sociaal leven, bekruipt mij weleens het gevoel dat ik zoveel MOET in het leven. Het lijkt mij heerlijk om uit de ratrace te stappen en de vrijheid te hebben om zelf te kiezen waar ik mijn kostbare tijd aan besteed.

Maar samen is zoveel leuker dan alleen! Laten we daarom samen ontdekken hoe we betekenisvoller & vrijer kunnen leven!

Een RIJKER leven.

Rijk is in mijn blog tweeledig. De belangrijkste RIJK voor mij, zit hem namelijk niet in geld. Maar in een ‘rijk’ leven als in een mooi leven, met veel voldoening waarin we groeien als mensen.

Maar RIJK staat toch ook voor geld. We leven nou eenmaal in een wereld waarin we met geld, VRIJHEID kunnen kopen én vrijheid is nou eenmaal wel iets waar ik erg gelukkig van word!

Zo’n vier jaar geleden raakte ik besmet met het FIRE-virus, dat in het Nederlands staat voor financieel onafhankelijk, vroeg met pensioen. Pensioen betekent in de FIRE-wereld niet per se stoppen met werken. Het gaat erom dat eenmaal financieel onafhankelijk, je zelf kunt kiezen waar je jouw kostbare tijd aan besteedt. Mijn doel: op mijn 50ste FIRE hebben bereikt!

Ga je ook mee op mijn FIRE-avontuur?! Dan deel ik met jou mijn ervaringen en tips hoe je geld kunt besparen en hoe je jouw geld kunt laten groeien.

Hopelijk kunnen we dan samen genieten van een VRIJER & RIJKER leven.

Scroll naar boven