Gegarandeerd succes met deze 10 GEWELDIG (goedkope) dates!

Het vinden van de liefde kan een dure aangelegenheid zijn. Al dat daten om een persoon beter te leren kennen. Een drankje hier, een etentje daar of liever toch even een bioscoopje pakken.. al die afspraakjes kunnen al snel in de papieren lopen! Zeker als je jezelf ook nog van je hoffelijke kant wilt laten zien en de hele rekening voor JOUW rekening neemt. 

Vind de liefde en bespaar geld met deze 10 super leuke ideeën: 

Date 1: Samen picknicken

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en wie weet is er zelfs wel een parkvijver. Hoe romantisch om daar een kleedje neer te leggen en jouw date te leren kennen tijdens een picknick. Nog meer geld besparen: geef een ‘American Picknick’ waarbij je je date ook uitdaagt haar home-made specials mee te nemen!

Date 2: Netflix en Chill

Ik heb mij laten vertellen door de jongelui waarmee ik werk dat Netflix en Chill een zeer geliefd afspraakje is. Samen thuis lekker op de bank een filmpje kijken. De chill staat voor, een filmpje kijen en… hopen dat er wat meer gebeurt dan dat! 😉
Zet een romantische komedie op om in de juiste sfeer te komen. Gegarandeerd een spannende avond?? Kies voor een thriller! 😉

Date 3: Samen koken 

Niets romantischer dan samen koken toch? Wijntje erbij… kaarsje aan… tafel mooi dekken. Kost een stuk minder dan uit eten en je kunt meteen even zien of jouw date ook een beetje kan koken. Liefde gaat immers toch door de maag, dus nice to know! 

Date 4: Een Openhartige avond onder het genot van een drankje

Wil jij jouw date echt goed leren kennen? Kies voor een avondje Openhartig Dating. onder het genot van een drankje. In dit kaartspel vind je 100 leuke en verrassende vragen om elkaar op een leuke manier te leren kennen. Voordeel! Elkaar leren kennen en bleken jullie toch geen match?? Je hoeft het kaartspel maar één keer te kopen, je kunt hem daarna bij iedere nieuwe date gebruiken! 

Date 5: organiseer een spelletjesavond!

Altijd leuk, een avond ouderwets spelletjes spelen. Handig ook om te weten te komen of jouw date een winnaars mentaliteit heeft! Belangrijke tip voor mensen die slecht tegen hun verlies kunnen: eyes on the price!!! Je wilt je date voor je ‘winnen’, het spelletje is écht minder belangrijk!

Date 6: zwemmen in natuurwater 

Benieuwd of jouw date uit zijn/haar comfortzone durft te stappen?? Ga samen zwemmen in natuurwater! Tijdens deze verfrissende duik wordt er extra dopamine aangemaakt wat zorgt voor een gelukkig gevoel. Ideaal als je hoopt op een ‘gelukkige’ afloop van je date! Benieuwd naar waar in Nederland je het mooiste kunt zwemmen in de natuur? Klik dan even hier.

Date 7 : wandelen in de natuur

Wist je dat mensen vaak opener zijn als ze buiten aan het lopen zijn? Buiten zijn voelt vaak net wat relaxter. Neem je date mee naar een mooie plek in de natuur. Bijvoorbeeld naar het bos, de heide of naar het strand. Deze date heeft een extra voordeel voor mensen die bang zijn voor stiltes. Want buiten voelen stiltes een stuk minder ongemakkelijk! 

Date 8: maak een stadswandeling 

Kom achter leuke wetenswaardigheden of bijzonderheden van een stad. Leuk om elkaars stad te leren kennen als je beide in een andere stad woont. Ook als je alle twee in dezelfde stad woont is dit een leuk idee. Want een stadswandeling maakt je bewust van tal van bijzondere plekken waar je normaal gewoon ongemerkt langsloopt! Een beetje het vakantie gevoel creëren in eigen land? Begin in onze hoofdstad!

Date 9: ga samen schat zoeken!

Al eens gehoord van geochaching? Met deze gratis app, kun je samen met je date, gratis meedoen aan de grootste schattenzoektocht ter wereld! Meer weten over deze avontuurlijke manier van daten? Op deze website lees je alles over geocachen. 

Date 10: Maak een mooie fietstocht

Wind in je haren, samen genieten van al het moois wat je onderweg ziet. Uitermate geschikte activiteit als je bang bent voor ongemakkelijke stiltes. Tijdens het fietsen moet je immers ook rekening houden met het verkeer om je heen. Dit geeft jou mooi de tijd om na te denken over je volgende onderwerp! 

Ohh nee he! Is je date bijna jarig??

Succes verzekerd met bovenstaande ideeën! Maar weet je wat ik pas echt ingewikkeld vond toen ik nog opzoek was naar de liefde?! Dan ben je elkaar net een beetje aan het leren kennen, is iemand jarig! Wat geef je dan?? Je wilt én niet een te goedkoop cadeau geven, maar ook niet een te dure.. Klik hier voor mijn blog met dé uitkomst voor dit probleem.

Recente post

seks op de agenda
Ruzie op de camping
blinde vlekken uitgavenpatroon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven