Nooit meer een saai cadeau met déze 10 top ideeën!

Breek jij ook vaak je hoofd over wat je moet vragen voor je verjaardag? In de aanloop van mijn jubileum voel ik mij vaak dankbaar en blij. Nadenkend over wat ik hebben wil, kom ik vaak tot de conclusie dat ik het meeste al heb! 

Op een gegeven moment kom je op een punt dat nog een douchegelletje, of iets voor in huis, niet echt meer wat toevoegt aan je leven. Sterker nog, op dit moment word ik een stuk blijer van MINDER spullen!! Ook weten waarom juist minder spullen zo bevrijdend voor mij werkt?? Lees dan mijn blog over ontspullen.

Maar wat vraag je dan? Een bon of geld, lekker afgezaagd.. Ik heb een cadeau tip die jouw leven écht VERRIJKT! 

Vraag van je familie en vrienden een ERVARING cadeau! 

Want één van de dingen die een mens écht gelukkig maakt, is het hebben van hechte relaties. Jouw verjaardag is het ultieme moment om te werken aan de band met de gever van het cadeau. Samen nieuwe herinneringen maken, maakt je pas echt blij en gelukkig!

Een andere leuke extra is dat je een verjaardag krijgt met een verlenging. Je verjaardag is het begin van een hele leuke periode die erna komt. 

Uiteraard hoef je niet persé iets te gaan doen met de gever van het cadeau. Je kunt ook kiezen voor een ervaring voor jezelf. Altijd al eens willen bungeejumpen? Of zweefvliegen? Dit is hét moment om jezelf dit cadeau te doen! 

Eén van mijn lievelings cadeaus is een 10-badenkaart bij het zwembad. Deze vraag ik vaak aan de oma van mijn kinderen. Daar kan ik met mijn gezin mee gaan zwemmen en af en toe vindt oma het zelf ook leuk om mee te gaan! 

Meer ideeën nodig? Hieronder 10 ‘cadeaus’ die jouw verjaardag en leven echt een feestje maken: 

  1. Vraag een strippenkaart bij de plaatselijke ijscoman. 
  2. Een 10- badenkaart bij het zwembad of gewoon samen een keertje zwemmen.
  3. Ga samen naar een leuke plek: een dierentuin, orchideeënhoeve, museum, sauna ect.
  4. Maak samen een high tea, of ga ergens samen genieten van een high tea. 
  5. Ga samen een mooie wandeling ergens maken. 
  6. Samen een dagje naar het strand.
  7. Koop een dagkaart bij de NS en zie maar waar je uitstapt.. 
  8. Ga samen een sport ontdekken! Neem samen een proefles. Kies iets wat je leuk lijkt of iets waar je zelf nooit eerder aan hebt gedacht..
  9. Ga een dagje naar de boer! Op www.zoekdeboer.nl staat van alles voor een leuke dag weg!
  10. Ga samen happen en trappen! Maak een mooie fietstocht en stop onderweg bij leuke voor lekkere versnaperingen. Wil je graag meer informatie? Dit kun je vinden op Happen en Trappen – de lekkerste fietstochten van Nederland en België

Wil je nog méér tips?? Neem hier dan even een kijkje.. Je vindt hier een leuke boekenreeks met 99 tips voor leuke dingen om te doen met bijvoorbeeld je kind of met vrienden! 

Recente post

blinde vlekken uitgavenpatroon
starten met beleggen
De meeste mensen zijn beledigd als ze DIT lezen over hun koophuis

2 gedachten over “Nooit meer een saai cadeau met déze 10 top ideeën!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven