Het wachtwoord naar jouw succes! Dé ultieme lifehack voor het bereiken van jouw dromen en doelen

Gefeliciteerd! Vandaag is je geluksdag! Door het aanklikken van deze blog, los jij ten eerste een irritant probleem op. En ten tweede: hierna zijn jouw dromen en doelen weer een stapje dichterbij door het gebruik van positieve affirmaties!

Het probleem!

Ik zal beginnen met het irritante probleem: een nieuw wachtwoord verzinnen!! Baal jij ook zo als het weer tijd is om een nieuwe aan te maken?? Het is er zeker niet makkelijker op geworden nu het ook nog eens een sterk wachtwoord moet zijn met allerlei verschillende tekens.. 

De kracht van positieve affirmaties !


Waarschijnlijk lees je deze blog omdat je graag je dromen en doelen wilt bereiken. 
Misschien heb je ooit al weleens gehoord van positieve affirmaties. 

Dit zijn positieve zinnetjes die je naar jezelf uitspreekt in de tegenwoordige tijd. Door deze zinnetjes vaak te herhalen, nemen jouw gedachten deze zinnetjes voor waar aan en gaan jouw gedachten dit geloven. Oftewel: de wet van aantrekkingskracht! Ken je hem nog? De klassieker: “the Secret”?

Een affirmatie is een korte krachtige zin. Het helpt als je een zin maakt waar je oprecht in gelooft, in ieder geval een zinnetje waarin je vertrouwen hebt dat het werkelijkheid kan worden. 

Het is belangrijk dat deze zinnetjes in jouw ROUTINE komen. En daarvoor schrijf ik nou precies deze blog. Met deze tip is dat namelijk een makkie! 

Verwerk je positieve affirmaties in je wachtwoorden! Ik geef je daar enkele voorbeelden van: 

  • Ikvoelmekr8achtig&sterk!
  • Ikvoelme100%ontspannen&blij!
  • #ikkanhetWEL.nl 
  • Ikbenpr8tig&staopnummer1
  • Ikverdien$10.000permaand

Zo kun je eindeloos variëren met positieve affirmaties in je wachtwoord. Normaal is het de bedoeling dat je je positieve affirmatie 66 dagen achter elkaar meerdere keren per dag denkt, schrijft of leest. Met deze lifehack bespaar je jezelf de moeite en gaat het automatisch! Gaaf he?!

Meer weten over krachtige technieken die jou helpen met het bereiken van je doelen? Lees dan deze blog over de kracht van visualiseren en kijk meteen even bij de WIN-actie in die blog! Ben jij nog niet helemaal achter je dromen en doelen? Kom er op een speelse en gezellige manier achter met:

Recente post

paard
tijd vrij maken voor jouw dromen en doelen
3-tips-voor-een-GEZOND-gewicht-waar-jij-je-HAPPY-bij-voelt

2 gedachten over “Het wachtwoord naar jouw succes! Dé ultieme lifehack voor het bereiken van jouw dromen en doelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven