Hoe TOF zou het zijn om jouw PASSIE te vinden? Deze ‘SCHITTERENDE’ tip gaat jou helpen!

Ik kan zo genieten van mensen met een PASSIE. Die mensen stralen altijd zo als ze over het onderwerp vertellen. Iemand spreken die zijn passie al gevonden heeft, voelt voor mij als BONUS. Ik tap namelijk graag een beetje van hun passie en energie af.  Heb jij je passie nog niet gevonden? Niet getreurd, lees mijn onderstaande tip die gaat jou zeker helpen bij het vinden van je passie!

Mijn ex was bijvoorbeeld gepassioneerd door vogels. Voordat ik een relatie kreeg met hem, hadden deze beesten nooit mijn aandacht. Door hem ging ik ze anders bekijken. Ik vroeg me af: wat is er eigenlijk nou zo bijzonder aan die beesten?! Hoe vaker en beter ik keek, hoe mooier ze werden! Nu kan ik zelf ook genieten van vogels, mijn wereld is daardoor weer een stukje mooier geworden! 

Ik was altijd een beetje jaloers op mensen met een passie. Ik ben zelf 1001 paden afgelopen in de zoektocht naar de mijne. Ieder pad volgde ik even gepassioneerd. Steeds weer bleken het kortstondige bevliegingen. Vroeger zag ik mijn vele pogingen als falen. Het voelde alsof ik niet in staat was om dingen af te maken. Ook had ik het gevoel dat ik niet genoeg wilskracht had om ergens mee door te gaan. Tegenwoordig heb ik mijn pogingen leren omarmen. Ik heb namelijk erg genoten van mijn zoektocht. Daarnaast heb ik ook erg veel geleerd van alles wat ik ben aangegaan! 

Inmiddels heb ik mijn passie gevonden. Ik ga stralen van het thema ‘vrijheid’. Hopelijk kan ik andere mensen met mijn blogs inspireren om ook ten volle te genieten van hun vrijheid! 

Ik wil jou graag helpen om je passie te vinden! Mijn tip?!

Volg je SPARKLE!!  

Bewandel onbekende paden. Ga eens uit je comfortzone. ONTDEK, VERDWAAL, maar boven alles: GENIET!! 

De dingen die je doet, maar uiteindelijk niet je passie blijken te zijn, vormen jouw BOUWSTENEN. 

Voorbeelden van mijn bouwstenen: 
  • Mijn 10 onafgemaakte boeken 
  • Mijn onafgemaakte studie Engels
  • Al mijn pogingen bewuster te leven
  • De reizen die ik gemaakt heb 
  • Mijn besmetting met het FIRE-virus 

Allemaal bouwstenen die in de eerste instantie losse onderdelen leken. Totdat alles ineens in elkaar klikte. Toen kwamen al mijn bouwstenen van pas!! Het resultaat van de bouwstenen, heb jij op dit moment voor je! 

Heb jij je passie dus nog niet gevonden? Wees dus niet getreurd, maar blijf vooral BOUWEN!!

Hou je van lezen? “Master your Mindset” van Michael Pylarzyak heeft mij erg geholpen in mijn zoektocht naar mijn passie!! 

Recente post

paard
tijd vrij maken voor jouw dromen en doelen
Het wachtwoord naar jouw succes! Dé ultieme lifehack voor het bereiken van jouw dromen en doelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven