Hoeveel kledingstukken heb je nodig? Lees hier het antwoord en bespaar MEGA voor de rest van je leven

Hoe ziet jouw kledingkast eruit? Puilt hij uit? Is hij netjes?? Enig idee hoeveel kledingstukken er in jouw kast liggen die je niet draagt?? 

Sinds ik Vinted heb ontdekt, is het aantal kledingstukken in mijn kast enorm gestegen. Nadelige bijkomstigheid in de ochtend: keuzestress! En mega irritant dat ik dat ene t-shirtje, dat past bij een bepaald vest, echt nooit kan vinden!! Het antwoord op de vraag van deze blog, kwam voor mij dan ook als precies op het juiste moment! 

Hoewel ik in een ideaal leven natuurlijk schijt heb aan de mening van een ander, vind ik het toch van belang om netjes voor de dag te komen. Beetje ijdel, maar ook wil ik niet dat mensen denken: goh, heeft ze nou alweer die trui aan?? 

Dus de hamvraag. Aan hoeveel kledingstukken heb je genoeg om er leuk mee uit te zien en om voldoende mee te kunnen variëren??

Het antwoord: 33!

Waarom is dit cruciaal om te weten
  • Denk je eens in, hoeveel geld zou je wel niet kunnen besparen als je nooit meer kleding zou kopen dan je écht nodig hebt?!
  • Minder kleding kopen is beter voor het milieu.
  • Overzicht in je kledingkast geeft rust in je hoofd! 

Courtney Carver, schreef het boek Project 333. Dit is een project waar je de inhoud van je kledingkast iedere 3 maanden terugbrengt naar 33 kledingstukken.

Het project kent een aantal regels. Zo zijn er een aantal kledingstukken die niet mee tellen in het aantal, zoals onderbroeken. Niet schrikken, schoenen en jassen zitten er wél bij in! 

Ben jij er klaar voor om deze minimalistische uitdaging aan te gaan?? Lees hier alles over het project en de daarbij behorende regels en zoals Courtney het zegt:  “be more, with less”!

Recente post

blinde vlekken uitgavenpatroon
starten met beleggen
De meeste mensen zijn beledigd als ze DIT lezen over hun koophuis

1 gedachte over “Hoeveel kledingstukken heb je nodig? Lees hier het antwoord en bespaar MEGA voor de rest van je leven”

  1. Pingback: Werken In Het Buitenland, Écht Zo Leuk Of Toch OVERRATED? - Nomadleven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven